Tapahtumat on peruttu
– miksi podcast sopii korvaajaksi?

Yritysten tapahtumat on koronan vuoksi peruttu. Kuitenkin vain pienellä osalla firmoista bisnes on kokonaan menetetty. Nyt moni miettiikin, mitä korvaavia markkinointitoimenpiteitä tehdä tapahtumien tilalle.

Lue viimeisin artikkeli

Tutkittua tietoa: mitä, missä ja miksi korona-aikana kuunnellaan?

Tutkittua tietoa:
mitä, missä ja miksi
korona-aikana kuunnellaan?


Kun koronapandemia on saanut ihmiset ympäri maailman pysymään kodeissaan, ovat podcastien kuuntelutottumuksetkin muuttuneet. Spotify julkaisi käyttäjiensä kuunteludatasta tekemiään päätelmiään siitä, miten jatkuva kotona olo on vaikuttanut audiosisältöjen kulutukseen. Koostimme tähän blogitekstiin Spotifyn huomiot sekä omat päätelmämme koronakevään podcastien kuuntelusta.

Lue koko artikkeli

Voiko podcastia äänittää kriisiaikana, kun ei saa olla kasvotusten?

Voiko podcastia äänittää
kriisiaikana, kun ei
saa olla kasvotusten?

Kyllä voi! Suomessa aloitettiin maaliskuussa 2020 poikkeustoimet, joiden vuoksi etätyötä lisättiin, ihmisiä kehotettiin pitämään turvavälejä toisiinsa ja suuret kokoontumiset kiellettiin. Se ei silti estä podcastin tekoa.

Lue koko artikkeli

Miten podcast-talo pääsi Ylelle?

Miten podcast-talo pääsi Ylelle?

Olemme Suomen Podcastmediassa tuottaneet pääasiassa podcasteja ja markkinointivideoita, mutta tämän vuoden tammikuussa teimme loikan perinteiseen mediaan Yle Radio 1 -kanavalle. Näin se tapahtui.

Lue koko artikkeli

Millainen on hyvä podcast?

Minkälainen on hyvä podcast?

Podcastit ovat yleistymässä vauhdilla. Moni tubettaja on päättänyt siirtyä podcasteihin helppouden takia: periaatteessa pelkkä kännykkä riittää podcastin äänittämiseen ja julkaisuun. Olen tuottanut lukuisia podcasteja ja minulta kysytään usein, minkälainen on hyvä podcast?

Lue koko artikkeli