Podiatri

Podiatri-podcastin tavoitteena on tavoittaa nuoria lääkäreitä ja mahdollistaa heille ajankohtaisen tiedon saanti helposti ja vaivattomasti.

Kuuntele podcastia

Lääkeyhtiö Boehringer Ingelheim lähestyi meitä etsiessään uutta tapaa lääkäreiden tavoittamiseksi. Lääkeyhtiöt ovat perinteisesti järjestäneet infotilaisuuksia lääkäreille, mutta Boehringer Ingelheim oli huomannut, että perinteet kaipasivat uusintaa. Tilaisuuksissa kävivät samat lääkärit vuodesta toiseen, ja iltatilaisuuksiin oli erityisen vaikeaa houkutella nuoria lääkäreitä, jotka tasapainoilevat työn ja perheen yhteensovittamisessa.

Konseptoimme yhdessä lääkeyhtiön kanssa podcastin, jota lääkärit voivat kuunnella silloin, kun se heille sopii. Konseptointia tehtiin yhdessä nuorten lääkärien kanssa. Esitimme heille kysymyksen: mikä olisi ammatillinen podi, jota oikeasti kuuntelisit? Saimme arvokasta tietoa niin teemoista, jaksorakenteesta kuin vieraistakin.

Huolellinen taustatyö kannatti, sillä tämä lääkäreille kohdennettu podcast on menestynyt yli odotusten. Sisällön kiinnostavuudesta kertoo se, että kolme neljästä kuuntelijasta kuuntelee podcast-jakson alusta loppuun saakka.