Viihtyisä työpiste ja neuvottelutilat Sörnäisten kauniissa funkkistalossa – 350 €/kk

Yksinyrittäjä, kaipaatko ihka oikeaa työpistettä ja ympärillesi luovan porukan yhteisön? Meillä on sinulle työpiste vapaana Hämeentien viihtyisässä toimistossamme Sörnäisten hyvien kulkuyhteyksien varrella! Työpisteen vuokraus sopii erinomaisesti sinulle, joka kaipaat edullisia työ- ja neuvottelutiloja läheltä Helsingin keskustaa.

Wednesday, 13. September, 2023
Aava Bang Oy
Edullinen työpiste Hämeenkadulta Helsingin Sörnäisistä vain 350 € – Suomen Podcastmedia

Työpisteesi varustelut

Työpisteesi varusteluihin kuuluu sähköpöytä ja lukitut lokerot pienten arvotavaroiden säilyttämistä varten. Työpisteen lisäksi vuokraan kuuluu mahdollisuus neukkareiden käyttöön, toimistokahvit sekä mukavat toimistokaverit!

Tilamme on avokonttori, mutta neuvotteluhuoneissa saat omaa rauhaa hiljaisuutta vaativaan työhön ja palavereihin. Lisäksi saat omiin projekteihisi hyödynnettäväksi komean kuvausseinämme salamavaloineen.

Sijainti Hämeentiellä

Toimistomme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, ja Sörnäisten metroasemalta kipaisetkin työpisteellesi muutamassa minuutissa. Hämeentieltä löytyy myös hyvät bussi- ja ratikkayhteydet. Kiinteistössä sinua palvelevat aulapalvelu ja täysin uudistettu lounasravintola.

Jos kaipaat välillä vaihtelua omalle lounasravintolallemme, ei ravintoloista tai kahviloista Sörnäisissä ole puutetta!

Tiesitkö tätä? Kuudennen kerroksen toimistollemme sinut kuljettaa herrainhissinäkin tunnettu pater noster -hissi, yksi Suomen viidestä harvinaisesta suojellusta hissistä, jollainen myös Eduskuntatalolla on käytössä. Hyppää kyytiin!

Perustiedot

Osoite: Hämeentie 19, kerros 6
Vuokra: 350 €/kk
Vuokraan kuuluu: Työpiste sähköpöydällä, lukittu lokero omia tavaroita varten, viihtyisät tilat, neuvotteluhuoneiden käyttö, luovan työyhteisön innostava ilmapiiri ja yhteiset kahvit.

Lue lisää kiinteistöstä: Hämeentie 19

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Joona Haarala

Vastaava tuottaja

0400 434 866

joona@podcastmedia.fi

Kommentit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mistä menestyvä podcast rakentuu?
Lataa ilmainen oppaamme hyvän podcastin anatomiasta.
Lataa opas täältä. Ei kiitos