Taloudellinen mielenrauha

Danske Bankille tuotettu Taloudellinen mielenrauha -podcast saavutti mediahuomiota, satojatuhansia kuunteluita sekä konkreettisia bisnestuloksia.

Kuuntele podcastia

Danske Bankille tuotettu Taloudellinen mielenrauha -podcast saavutti paitsi valtavan mediahuomion sekä yli 200 000 kuuntelukertaa, myös konkreettisia bisnestuloksia: tämä kuuntelumenestys kasvatti Danske Bankia harkitsevien asiakkaiden määrää peräti 30 %.

Myös muilla mittareilla katsottuna Taloudellisen mielenrauhan menestys on ollut huimaavaa. Sitä on kuunneltu yhteensä 2,4 miljoonaa tuntia!

Yksi Taloudellisen mielenrauhan menestyksen kulmakivistä oli casting. Podcastin vaikuttajaksi tuli valovoimainen sijoitusbloggaaja Jasmin Hamidin, joka luotsasi sarjaa rinnallaan Danske Bankin sijoittamisen huippuasiantuntija Kaisa Kivipelto. Lisäksi sarjan vieraina kuultiin niin pankin omia asiantuntijoita kuin myös alan huippuvaikuttajia.

Danske Bank on ollut niin tyytyväinen podcastiinsa, että sitä on nyt tuotettu kolme kautta sekä erikoisjaksojen sarja. Myös uusi kausi on suunnitteilla. Taloudellisen mielenrauhan suosiota ajaa eteenpäin myös pitkäjänteisyys: sarjaa on tehty yksi kokonainen, huolellisesti suunniteltu kausi kerrallaan. Kuuntelumäärät ovat myös kasvaneet kausi kaudelta.