Taloudellinen mielenrauha

Danske Bankille tuotettu Taloudellinen mielenrauha -podcast saavutti mediahuomiota, satojatuhansia kuunteluita sekä konkreettisia bisnestuloksia.

Kuuntele podcastia

Danske Bankille tuotettu Taloudellinen mielenrauha -podcast saavutti paitsi valtavan mediahuomion sekä yli 200 000 kuuntelukertaa, myös konkreettisia bisnestuloksia: tämä kuuntelumenestys kasvatti Danske Bankia harkitsevien asiakkaiden määrää peräti 31 %.

Danske Bank kilpailutti eri podcast-toimijoita, tykästyi tuotantotapaamme ja päätyi valitsemaan meidät podcast-sarjansa toteuttajaksi. Rakensimme sisällöt Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimuksen ympärille.

Yhdessä tilaajan kanssa saimme podcastin vaikuttajaksi valovoimaisen sijoitusbloggaaja Jasmin Hamidin, joka luotsasi sarjaa rinnallaan Danske Bankin sijoittamisen huippuasiantuntija Kaisa Kivipelto. Lisäksi sarjan vieraina kuultiin niin pankin omia asiantuntijoita kuin myös alan huippuvaikuttajia, kuten sijoituskolumnisti ja -kirjailija Merja Mähkää, sijoitusbloggaaja Pia-Maria Nickströmiä, vuoden sijoittaja Julia Thurénia sekä Nuorten osakesäästäjien varapuheenjohtaja Jamilla Heiskasta.

Danske Bank oli ensimmäiseen tuotantokauteen ja sen markkinointiin niin tyytyväinen, että sarjaa on nyt tuotettu jo kolmen kauden verran. Se on saavuttanut kolmella tuotantokaudellaan jopa noin 20-kertaisen määrän kuunteluita suhteessa suomalaisten podcastien keskimääräiseen kuuntelumäärään.