Työradio

Suomen Ekonomien Työradio saavutti podcastien kuuntelijamäärien keskiarvoa kolme kertaa suuremmat kuuntelijaluvut ja synnytti ilmiön, joka päätyi esimerkiksi Kauppalehden ja Talouselämän sivuille.

Kuuntele podcastia

Suomen Ekonomit halusivat osallistua eduskuntavaalien jälkeiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja puida esimerkiksi irtisanomisen haasteita, pienyrittäjien asemaa sekä niin työnantajien kuin palkansaajienkin näkökulmia. Työradioon vieraiksi saapui Suomen johtavia työelämän asiantuntijoita, kuten PAM:in Ann Selin, Keskuskauppakamarin Juho Romakkaniemi, Nesteen Kaisa Lipponen, Mothers in Businessin Annica Moore, EK:n Jyri Häkämies ja Suomen yrittäjien Janne Makkula.

Työradiossa keskusteltiin kipeistäkin aiheista syvällisesti ja vastapuolta kuunnellen. Työradio saavutti podcastien kuuntelijamäärien keskiarvoa kolme kertaa suuremmat kuuntelijaluvut ja synnytti ilmiön, joka päätyi esimerkiksi Kauppalehden ja Talouselämän sivuille. Tilaaja oli erityisen tyytyväinen keskustelun tasoon ja tuotantotiimimme työnjälkeen sekä kertoi oppineensa paljon uutta podcast-viestinnästä.