Blogi

Miten podcast-talo pääsi Ylelle?

Miten podcast-talo pääsi Ylelle?

Olemme Suomen Podcastmediassa tuottaneet pääasiassa podcasteja ja markkinointivideoita, mutta tämän vuoden tammikuussa teimme loikan perinteiseen mediaan Yle Radio 1 -kanavalle. Näin se tapahtui.

Lue koko artikkeli

Millainen on hyvä podcast?

Minkälainen on hyvä podcast?

Podcastit ovat yleistymässä vauhdilla. Moni tubettaja on päättänyt siirtyä podcasteihin helppouden takia: periaatteessa pelkkä kännykkä riittää podcastin äänittämiseen ja julkaisuun. Olen tuottanut lukuisia podcasteja ja minulta kysytään usein, minkälainen on hyvä podcast?

Lue koko artikkeli

Markkinointiviestintätoimisto Source & Kitchen ja Suomen Podcastmedia yhteistyöhön podcast-tuotannoissa

Markkinointiviestintätoimisto
Source & Kitchen
ja Suomen Podcastmedia
yhteistyöhön
podcast-tuotannoissa

Viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen ovat sopineet yhteistyöstä podcast-tuotannoissa Suomen Podcastmedian kanssa. Yhteistyö tarkoittaa käytännössä suurempaa jalansijaa kasvaviin äänimarkkinoihin.

Lue koko artikkeli

Tyypillinen suomalainen podcast saavuttaa 3 000 kuuntelua

Suomalainen podcast tavoittaa oikeat kuulijat

Kes­ki­mää­rin suo­ma­lai­set pod­cas­tit saa­vut­ta­vat noin 3 000 kuun­te­lu­ker­taa, mut­ta hy­vin tuo­tet­tu pod­cast voi sil­ti ol­la kuun­te­lu­me­nes­tys. Vaikka suo­ma­lai­nen pod­cast ei ole mas­sa­me­dia, voi hy­vin kapeankin ai­heen pod­cast saa­da yli 10 000 kuun­te­lua. Tässä blogitekstissä luonnehdimme podcast mediaa sekä markkinointia ja selvitämme kenen tavoittamiseen podcast sopii parhaiten.

Lue koko artikkeli